Saját bloglista

Translate

2016. május 4., szerda

KÁDÁR ÉVA MOCSKAI

A műruszki!!! Már itt is látszott, hogy kihez szalad!!! Még ezzel is!!!
Attila a "Hungarista" Span!!!

Magyar3magyar aki tróger , legnagyobb bukta!!! Pesti srácból Mónika!!!
1faszságot kamureg!!!



Fentebb látszik, hogy frankón megérti egymást a 2 "Attila"!!!
Tróger a cionvadász élharcos!!!

Teszt, hogy hány embert tudott átverni!!!
Ezt is bebukta!!! Az adatgyűjtés még "nőként" se állt távol tőle!!!
 "EA" a testvér!!!
A szarkeverés is!!! Avagy "Dávidka" megint te csinálj valamit!!!





"EA"nak még mindig nincs ékezete!!!
És a nyomorék se látja be, hogy vége!!!
Szabad "Magyar" VS pro-Hungária!!! Mint Tűz "Angyal" már törölte a mocskolódó bejegyzést!!!
Ezzel az ellenállás oldalán pattogott a fasztarisznya!!! Jól látszik a tróger és Hunci punci stílus!!! A módszer is!!! Behányt privátba és rögtön blokk!! Azóta bezárta!!!! FÉLJ KÁDÁR ÉVA TE ZSIDÓNÁCI HOMÁRÁLLAT!!!

20 megjegyzés:

  1. GRATULA! Meg vagy végre te elmebeteg szemétláda! Ja és majd elfelejtettem! A JÓ KURVA ANYÁDAT!

    VálaszTörlés
  2. Azóta már az ellenállás Jogunk, és kötelességünk oldalát is felfüggesztették! 3 napja folyamatosan jelent a moslék csíra. Az egyetlen amihez ért! Csak azért írom le, mert az nincs itt és jelenleg aktuális. És már listázzák a Nemzeti, és Hungarista portálok! Vajon mi lesz vele? Ezen gondolkoztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól tetted Mesike!!! Ki nem szarja le??? Őt se érdekelte amiket másokkal tett!!! Semmi se rajta múlott!!! Ha mindent idetennék még 1 hét is kevés lenne!!! Ezek összefüggnek!!! Nem rühelltem még ennyire senkit, mint ezt a nyomorék genetikai hulladék leszbiállatot!!! Van amitől a jogász diploma se ment meg!!! De ő a nagy misztikus!!! Csak látja a saját sorsát ha már a másokét képes!!! :)))))

      Törlés
  3. Azt tudom! :-) Nem csináltad volna végig Te sem, ha nem így lenne. Azt is írta, hogy képes energiával gyógyítani! Akkor meg mit aggódik nem? :-DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő a X-Man Farkasa is nem tudtad??? :)))) Nem hiszem hogy van olyan, ami még nem lett volna!!! Talán a normális embert kivéve!!! De azt se tudja mi az!!! Nem is kell félteni!!! Ennyi!!! Meg ott van Arany Anyácska is, meg Nimród Király aki vigyázz rá!!! Csak meg kell idézni!!! Ennyi!!! :))))))

      Törlés
  4. AJVÉÉÉÉK!!44!ÉTY!!!! Menekülj!!!!!!44Éty@!!

    VálaszTörlés
  5. :D VitaNuova2010 felvett ismerősének. Hozzáadhatod az ismerőst a címjegyzékedhez, vagy figyelmen kívül is hagyhatod a felkérést.felhasználó letiltása Hozzáadás Mellőzés 2013. 08. 28.
    HUN-AMERICAN Szabad? ReAction! Szeretnek veled beszelni, ha megengeded. Nem csunyan, nem ellensegesen, hanem jozan eszuen. Latom, hogy van benned egy kicsi emberi erzek, ugy velem, hogy magamban is.
    Tehat szerintem, jot tenne egy kis eszmecsere, illetve beleferne a Mistress-Kensitora-Dawe ugyben egy kis logika, nem csupan erzelmek. Mit szolsz hozza? Szabad ugy beszelnunk, emberkent? Udv. Attila
    Elküldve a következőnek: ReAction 2013. 08. 21.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy táncra??? :)))) Benne van!!! Látszik nem??? Itt megfeledkezett róla, hogy nem az Ördög ribancába van!!! "Magamban is"!!! Kár, hogy erre nem válaszoltál!!! Megnéztem volna azt a leszbiállat logikát!!! Az érzelmeit jobb is ha hagyjuk!!! Ezt legalább belátta!!!

      Törlés
  6. Tényleg nem érted a logikát Te balfék? :-pD Nekem jogom van szabadon szeretni és van egy áldásom, amiről sosem mondanék le. Tehát jogom van igényt tartani rá, hogy Dávidka engem is megdugjon, simogasson, szeretgessen. De elnézem Neked a tudatlanságod. :-pD Mivel lelátok egészen a DNS-ig. Mármint energetikailag. Így pontosan tudom, hogy mire számítsak. Nem köntörfalazok. Egy életre sittre váglak. Biizony. :-))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudtam, hogy ezzel megmagyarázod!!! :))))) Ooooké!!! Forgass egy kis kardot, ha már mást nem tudsz!!! :))))

      Törlés
  7. Én nem láttam a ,,PowerTrain-nel,, mocorogni. De tényleg akkor, és ott is már ugyanattól várta a megoldást! Nézz szembe magaddal Vicus kis anyám! Ezzel magaddal rántottad a többi libsit, és a maszlagjaitokat is! Nem mintha még lenne hová süllyednetek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miután "ütköztünk" már én se sokáig!!! :))) Itt kénytelen lesz!!! Abba azért segít, hogy meg is fulladjanak a saját szarukba!!! Vissza se tudjanak mászni soha többet!!!

      Törlés
  8. Köszönöm szépen a segítséget az Együtt kampányt illetően. Ez tényleg jól mutatna Bajnai mozgalmának a honlapján. Bizsony!!! Jaja!!! ---Hihihi Mehhh Csork. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen!!! Bármikor!!! :)))) Csak szólj!!! Vagy jelezz!!!

      Törlés
  9. Nem kell az az sg Vitcsi. Itt is kialakulhat egy szupcsi fórum. :-) :*

    VálaszTörlés
  10. Anno mindig Hon Védőnél lógott a Varangy. Mostan majd itt fog. xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várja még mindig, hogy Szív tegyen valamit!!! :))) Elmondhatná a véleményét azért!!! Nincs ideje arra!!! A zárt csoportban oktatja a "Vér Szittyákat"!!! :))))))

      Törlés